Thursday, February 19, 2009

Busy nyer ....

Salam buat semua pembaca dan sahabat-sahabat,
Sekarang nih...boleh dikatakan ana busy sesangat dengan rutin harian dan kerja2 sebagai cikgi kat sekolah nih...
Sabtu nih macam biase la..sekolah lagi.. bak kata Chekgu BH... asal sabtu jer..sekolah, asal sekolah je Sabtu..hihi...
Erm..program terdekat nih...Mesyuarat Agung PIBG sekolah ari Sabtu nih...skaligus ngan Majlis Anugerah Cemerlang plak tuh..
Seperti tahun2 sudah dan lepas2...bleh dikatakan semua program dan majlis kat sekolah nih...ana la...M.C nyer...(master of ceremony) atau kate lainnye..pengacara pengaciri majlis laa..
Nak kata suara sedap..beerlambak lagi cikgu cikgi berbakat dan bersuara best dan suara emas kat sekolah nih...Wallahualam...ana pun tak tau...
Rase2 nye..lepas2 nih...bleh jadik pengacara T.V plak kot..hihi...ape kata korang suma???

5 comments:

Melawis said...

Tuu..lah sapa suruh jadi cikgu. Anyway anggaplah bekerja itu sebagai satu ibadah.

Melawis said...

Itulah sapa suruh jadi cikgu.Anyway jadilah seorang guru yang berjiwa besar walaupun pangkat tak besar.

Chekgu BaniHassim said...

haha...
merendah diri la pulok ustazah ni...
mmg tetap dan berpencenla nmpknye akak jadi pengaciri ni...
kan??

DrSam said...

salam,
buat yang terbaik dan tawakkal.

SK Seksyen 24 Shah Alam said...

mendidik anak bangsa tiada kenal erti penat lelah. biar org lain cuti, biar org lain nak kata ape. yg penting kita tahu niat kita.

infoskseksyen24.blogspot.com