Wednesday, June 3, 2009

Cuti-cuti Malaysia


Maafla kepada semua.... terima kasih juga kerana ada yang tolong bawak bibik...penyapu la...hehe...tolong sapu sawang kat blog muslimahsolehah ni....
Marilah kita cuti-cuti Malaysia...bestnye...tenangnye kat kampung....
psst: gambar di atas bukan ilustrasi sebenar kampung MS....harap maklum...
Sesape yang berkunjung ke negeri Cik Siti Wan Kembang....bleh laa...dialu-alukan ke kampung MS ye... dekat jer ngan tempat shopping dan beli belah paling sohor di sini iaitu Pasar Borong Wakaf Che Yeh...
Skali balik...tak ingat wooo... kalu gi tempat tuh..rase nk borong semua...
Ni la pompuan kan...dah nafsu ada 9...heheh...
Pasar nih..dibuka tiap2 malam...ramai pengunjung dari luar sepanjang musim cuti nih...
Pasar ni beroperasi dari petang sampai kul 2 atau 3 pagi..kemudian terus disambung dengan pasar untuk barang2 basah pulak..smpai pagi...hehe...tak tdo orang klate nih... mencari pitih..kato oge klate...nego doh jadi daroh daging....hehehehe....
Apa2 pun maaf skali lagi..lama menyepi...bukannye tmnet streamyx dipotong..saje jer..malas nk buka PC atau laptop...hehe...
Rase nak bercuti betul2..rehat tul-tul..sebelum P&P kembali...
okla..rasenye sampai di sini dulu....
lain kali citer hal lain plak..
Mari bercuti.....

5 comments:

bjorx said...

selamat bercuti bersama keluarga!

ASYIQ said...

Eh...dh balik kelantan ke? Belum sapu sawang dh larik yea...

Kalaulah tau dia ada kt Wakaf Che Yeh, lain kali dtg kelantan boleh la kita jumpa.

Akak dulu dua thn dok akademi islam nilam puri...jenuh juga la round kota bahru esp wakaf che yeh tu....rindu ngan colek buah...huhu.

Nasik samah ado lagi ko kat sano??

Mu gi mano ha...lamo tak dok???

Melawis said...

Bestnya...nak kata cam katak bawah tempurung tak le...tapi kelantan lah negeri yang belum pernah gi...bila le dapat gi???

princess damia said...

cuti kita da sampai ke penghujung nih... malasnya nak gi sekolah smula... hehehehe

Bicycle Wallpaper said...

Assalamu alaikum...